Alla inlägg den 2 april 2009

Av Hannah - 2 april 2009 18:03

Ryktena sprider sig genom hela stan, att jag har blivit ett "sego" för att jag aldrig uppdaterar min blogg. Haha. Det stämmer inte, jag gör alldeles för mycket i ett rasande stress-tempo och därför glömmer jag i all hast bort min kära lilla blogg som ligger på nätet och skräpar. Så nu! Jag blåser bort allt damm och fattar tangentbordet och ska nu berätta (i korthet) om vad som hänt i mitt liv sen... mellandagsrean.. ? (Var det så längesen? Chock.)


Jag mår rätt bra, nacken krånglar som nacken alltid krånglar. Nej då. Den HAR blivit bättre, otroligt bättre.. (ta i trä)

   Skolan knallar på som vanligt, fast med otroligt mycket mer saker att göra nu innan avslutningen i juni. Är skönt att man har ett år till på sig, ser nämligen klasskompisar som ska fixa allt på ett enda år och dom ser ut som att dom inte har sovit på sju dagar och tretton timmar. Är lite less på vissa knallkorkar som går på skolan dock, men undviker dom så mycket som möjligt och de flesta slutar ju nu till juni så.. jäij!

Och nu när jag ändå är inne på "klagar-spåret" kan jag ju passa på att nämna den fruktansvärda stanken som jag och min kära sambo är utsatta för dygnet runt. Galleri-byggandet... har ni känt det? Man känner det nämligen enda till Oslo ta mig tusan. Asfalt? Tjära? Svetsande? Vad är det dom håller på med där ute som stinker så hemskt så att man får migrän? Jag skämtar inte, migrän är vad man får.. och vad vill man ha när man får migrän? Jo just det. Fräscht syre och lugn och ro.. kan man få det när man bor vägg i vägg med ett galleri-bygge? Nej. Och det säger jag då.. jag tänker inte bli nekad ersättning när detta är över. För allt vi har fått genomlida kommer vi inte heller att nöja oss med en snål-summa! Hade jag vetat att det skulle bli såhär hade jag övervägt att flytta så fort jag fick reda på det. Men men.. ska ju samtidigt bli skoj att få en galleria. Synd att den inte fick heta "Fragbite" dock. Haha.

   Fildelningslagen är ju också ett samtal som jag verkligen har "snöat" in mig på nu, men tyvärr så törs jag inte nämna någonting om det ute på nätet. Man kan ju hamna i fängelse! Tänk er. Där inne i finkan sitter jag, en liten fjant som laddat hem "Smurfarna" och bredvid mig sitter Stor-Släggan, kallad det efter att brutalt ha mördat sin egen farsa med en slägga, och stirrar på mig med onda ögon. Hjälp...

Ovido - Quiz & Flashcards