Alla inlägg den 12 augusti 2009

!

Av Hannah - 12 augusti 2009 10:46

Och klockan blev 21 och det blev bestämt att jag skulle sova över hos Carro och skydda henne från blixtar och muller. Hihi. Det blev en väldigt mysig kväll med ps2-lirr, öl, tända ljus, mys och en massa prat. Underbart att få vädra sig lite om saker och ting som alltid finns där inne. Jag pratade väldigt mycket (hoppas att det inte vart för mycket..) Hah.

Vi somnade halv 5 på morgonen och vaknade halv 11. Haha. Morgonen var bra den med. Frukost (jag är fortfarande fascinerad av hennes müsli med apelsinsmak) och sen blev det städning och så fint det blev, vilken skillnad. Carro skjutsade hem mig på väg till jobbet och väl hemma blev det dusch, middag och sen vart det för svårt att hålla sig vaken så jag sov i ca en timma och när jag vaknade skänkte jag en tanke och lite medlidande åt stackars Carro som satt och jobbade säkert sjukt trött.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Väldigt trist väder så egentligen vill jag bara lägga mig under täcket och vakna nästa sommar igen. Men om jag är duktig så blir det nagelfix (eftersom att jag inte var ambitiös förra gången) och matte. Jo, jag ska vara duktig. Jag måste...

Ovido - Quiz & Flashcards