Alla inlägg den 6 mars 2008

Av Hannah - 6 mars 2008 10:47

Fick just ett brev om godkänning angående gallerian som ska byggas här i Boden. Tydligen så är det så att alla som bor i närheten av området där gallerian ska byggas får hem ett brev där dom får godkänna detta eller ej. Antagligen för att det kommer leva om som attans! Men hey, vad gör det?! VI FÅR EN GALLERIA!! Jag kunde inte annat än att godkänna detta, jag tycker nämligen att det är jätte jätte bra för Boden och dess framtid. Jag fick även en ritning på hur gallerian kommer att se ut, den blir stor. Nice!

Nu ska jag snart kila ner till arbetsförmedlingen, igen. Jag gör inte annat än att kuta fram och tillbaka där. Börjar fundera på att sätt upp ett tält alldeles utanför så jag slipper gå. Det är ju nästan lika! Hah. Jag tycker inte om dom alls, dom ska alltid gorma till allt. Jag kan inte läsa tankar, remember! Äh.

Måste börja kila nu så jag hinner med städning och gardin-byte idag. Älskar att pyssla när dagsljuset sipprar in genom fönstrena. Det är ju faktiskt en aning lättare att se smutsen då. Nej, jag gör inte som Paris.H (kan inte fatta att jag nämner henne i min blogg) släcker alla lampor så att man inte ser smutsen och därför inte behöver städa. Äckligt. Haha.

Singing and dancing.

Ovido - Quiz & Flashcards