Alla inlägg den 12 mars 2008

Av Hannah - 12 mars 2008 09:38

Helgen var sådär som en helg inte ska vara. Hade fest här, men det var sjukt mycket gorm och så ska det inte behöva vara. Har inget mer att säga om helgen så vi skippar den och går in på veckan istället!

Igår var jag med C. Hon kom förbi mig och vi satt och drack kaffe och surrade om allt mellan himmel och jord. Har alltid så trevligt med dig!

    Efter det så följde jag med A på föräldraträff. Hennes sambo kunde inte följa pga jobb så jag ställde upp. PINSAMT läge. Massor med mammor och pappor överallt och så jag och A. Haha. Roligt när det var våran tur att presentera oss. "Hejsan, jag heter A. Jag och min sambo ska ha barn, inte vi! Tog med mig min kompis Hannah eftersom min sambo inte kunde komma."

Sen fick jag veta allt om hur en förlossning går till, så undrar du över något. Fråga mig! Hah.


Idag sitter jag framför datorn med en kopp kaffe i handen och gäspar. Är helt slut i kroppen efter träning och promenader.

    Trodde att jag var tvungen att gå till arbetsförmedlingen idag för att kopiera en massa papper, men det ska jag få göra imorgon istället hemma hos min bror och hans sambo. Skönt! Då kan jag ta en liten städ-dag idag istället. Wiie. 

    Nej, nu måste jag aktivera mig innan jag somnar! Ha det bra.

Icket respekterad.

Ovido - Quiz & Flashcards